Κολοκυθοκεφτέδες της Ελένης

Μια συνταγή με... ελληνική υπογραφή θα σας αφήσει σίγουρα χορτάτους!

 Υλικά

1 κιλό κολοκυθάκια
2 μεσ. αυγά
1 φλ. φρυγανιά τριμμένη
1 φλ. αλεύρι
1 κτ. γλυκού πιπέρι
1 κτ. γλυκού αλάτι
3 φλ. λάδι για τηγάνισμα
250 γρ. φέτα



Βγάζουμε την φλούδα των κολοκυθιών.

Τα ξεπλένουμε καλά και τα περνάμε από τον τρίφτη.

Τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τα αλατοπιπερώνουμε.

Τα αφήνουμε για μια ώρα και στην συνέχεια τα στύβουμε καλά.

Βάζουμε τον πολτό των κολοκυθιών σε ένα μπολ και προσθέτουμε την φέτα, τα αυγά, τη φρυγανιά, τον μαϊντανό, το πιπέρι και πλάθουμε το μείγμα.

Εάν δεν είναι αρκετά σφιχτό προσθέτουμε λίγη ακόμα φρυγανιά.

Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου