ΓΑΥΡΟΣ ΠΛΑΚΙ




 Υλικά.
 1 κιλό γαύρο
 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες

 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους

 χυμό από 2 λεμόνια

 1 κούπα ελαιόλαδο

 αλάτι


 Εκτέλεση.
Καθαρίζουμε το γαύρο, τον πλένουμε και τον απλώνουμε σ' ένα πυρέξ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το σκόρδο, την ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το χυμό, το ελαιόλαδο και λίγο νεράκι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου