ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ


Υλικά.
*1 πακέτο σπαγγέτι
* 1 φλυτζάνι πανσέτα ή μπέικον σε κυβάκια
* 4 φρέσκα αβγά
* 100 γρ. parmiggiano τριμμένο
* 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
* Αλάτι
* Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
* ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός

Εκτέλεση.
 Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και σωτάρουμε την πανσέτα.
Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
 Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα τους, ρίχνοντας από πάνω τους την έτοιμη πανσέτα και τα χτυπημένα αβγά.
Ανακατεύουμε συνέχεια και σερβίρουμε αμέσως.
 Συνιστούμε σπαγκέτι, πέννες ή ριγκατόνι για την απολαυστική αυτή σάλτσα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου