Υλικά:
1 κρεμμυδι
2 σκελιδες σκορδο
1 ποτηρι χυμο ντοματας
1/2 ποτηρι ελαιολαδο
μαιντανο
250γρ. φετα
4-5 σταγονες tampasko (προεραιτικα)
Περιγραφή:
σε ενα μεγαλο τηγανι βαζουμε το λαδι και μολις καψει ριχνουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι και το σκορδο να τσιγαριστουν.
μολις μαραθουν ριχνουμε τις γαριδες(ακαθαριστες)και ανακατευουμε να παρουν χρωμα απ'ολες τις μεριες.
στη συνεχεια ριχνουμε το χυμο ντοματας,λιγο αλατι, πολυ λιγο πιπερι και λιγο tampasko.
αφηνουμε για 10 λεπτα να παρει βραση και κατεβαζουμε απο τη φωτια.
ριχνουμε το μαιντανο ψιλοκομμενο και τη φετα σε κυβακια, ανακατευουμε και σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου