Κολοκυθάκια γιαχνί



Υλικά:
1 κιλό κοκολυθάκια μικρά, τρυφερά
2-3 κρεμμύδια, μαϊντανός
700 γραμ. ντομάτες, πιπέρι
3/4 φλιτζανιού του τσαγιού λάδι


Ψιλοκόβουμε και ξανθίζουμε με λάδι τα κρεμμύδια. Ρίχνουμε σ’ αυτά τις ντομάτες, κομμένες σε μικρά κομμάτια, νερό αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό. Άμα πάρουν βράση, ρίχνουμε και τα κολοκυθάκια, κομμένα σε κομμάτια σε μέγεθος μισού δάχτυλου.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα κι αφήνουμε να σιγοβράσουν, μέχρι να μείνουν με μια πυκνή σάλτσα

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου