Κεφτεδάκια Αλλιώτικα!!!!!!!!

Διαφορετικά, γεμάτα αρώματα και ...... χρώματα.!!!


Υλικά
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1/2 κιλό κιμά χοιρινό
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 καρότο τριμμένο στο χοντρό τρίφτη
1 αυγό
1 κ.σ. ξύδι
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι, λάδι για τηγάνισμα.

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάλτε μέσα όλα τα υλικά ( εκτός από το αλεύρι και το λάδι) και ανακατέψτε τα πολύ καλά.
Αφήστε το μείγμα για λίγο στο ψυγείο, για να αναμιγνύονται όλα τα αρώματα.
Πλάστε κεφτεδάκια.
Αλευρώστε τα ( ένας εύκολος τρόπος είναι, βάλτε σε μια πλαστική σακούλα αλεύρι, βάλτε μέσα τα κεφτεδάκια και κουνίστε τη σακούλα. έτσι δεν θα λερώσετε τίποτα).
Τηγανίστε τα σε μέτρια φωτιά.
Σερβίρετε με τηγανητές πατατούλες και άφθονη πράσινη σαλάτα.
Αφιερωμένες στην αγαπημένη μου φίλη Χρυσούλα, που μετακόμισε στην Πάρο και μου λείπει το χαμόγελό της.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου