Κοχύλια με Σάλτσα Τόνο!!!!

Ένα πολύ γρήγορο φαγητό, μέχρι να βράσουν τα μακαρόνια έχει γίνει η σάλτσα και είναι τόσο νόστιμη που θα σας εκπλήξει.



Υλικά
1 πακέτο κοχύλια ή ότι άλλο ζυμαρικό σας αρέσει.
2 κονσέρβες τόνο (των 160 γρ.)
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 μεγάλο καρότο τριμμένο
1 μέτρια πράσινη πιπεριά
1 κουτί χυμό ντομάτα
1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
1 φύλλο δάφνη
αλάτι, πιπέρι, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Βάλτε σε μια κατσαρόλα αρκετό νερό και αφήστε το να βράσει για τα μακαρόνια, εντομεταξή ετοιμάστε τη σάλτσα.
 Βάλτε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο, σοτάρετε για 2-3 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
 Προσθέστε τη πιπεριά και το καρότο, ανακατέψτε για 2 λεπτά και σβήστε  με το κρασί.
 Προσθέστε αμέσως μετά τη ντομάτα.
 Βάλτε αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη και τη δάφνη, σκεπάστε τη κατσαρόλα και αφήστε τη σάλτσα να βράσει για 10 λεπτά.
Προσθέστε τον τόνο (αφαιρέστε λίγο από το νερό που έχει η κονσέρβα, όχι όλο).
 Και αφήστε τη σάλτσα να πάρει μια βράση.  Μην ανακατέψτε τη σάλτσα με το κουτάλι για να μη διαλυθεί το ψάρι.
 Μόλις βράσουν τα μακαρόνια (προσέξτε μην τα παραβράσετε), ρίξτε μέσα τη σάλτσα.
και ανακατέψτε απαλά.  Σερβίρετε ζεστό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...Dianita!!!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου