Είναι το ψωμί των Μεξικανών, δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι και είναι η βάση για πολλά τάκος.
Είναι λίγο δύσκολα και μπελαλίδικα, αλλά αν τα μάθετε και βρείτε τον τρόπο και θα σας είναι εύκολα, δεν σας κρύβω ότι δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να τα καταφέρω, λόγω του ότι το καλαμποκάλευρο που υπάρχει εδώ έχει άλλη επεξεργασία πολύ διαφορετική από του Μεξικού.
Είναι λίγο δύσκολα και μπελαλίδικα, αλλά αν τα μάθετε και βρείτε τον τρόπο και θα σας είναι εύκολα, δεν σας κρύβω ότι δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να τα καταφέρω, λόγω του ότι το καλαμποκάλευρο που υπάρχει εδώ έχει άλλη επεξεργασία πολύ διαφορετική από του Μεξικού.