Σάλτσα, για να γλύφεται τα δάκτυλά σας, να βγάλετε τη σχάρα σας και να ψήσετε έξω στο μπαλκόνι, στο κήπο, με παρέα, με φίλους, θα τους μείνει αξέχαστη η γεύση σε όλους.
Υλικά
1 φλυτζ. κέτσαπ
3 κ.σ. μουστάρδα
2 πορτοκάλια (χυμό)
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη ή 2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ worcestershire sauce ή σόγια σος
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκόρδο ψιλοκομμένο
1 knorr λαχανικών
αλάτι, πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, βάλτε ελαιόλαδο και σοτάρεται το κρεμμύδι με το σκόρδο πολύ καλά, (αν χρησιμοποιήστε ζάχαρη) ανακατέψτε την για 2 λεπτά, και προσθέστε το χυμό πορτοκάλι, αφήστε το 2 λεπτά να πάρει μια δυνατή βράσει και βάλτε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το για 8-10 λεπτά, αφήστε το να κρυώσει και έχετε έτοιμη μια νόστιμη σάλτσα, να αλείψετε παϊδάκια, μπριζόλες και ότι κρέας θέλετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...Dianita!!
Υλικά
1 φλυτζ. κέτσαπ
3 κ.σ. μουστάρδα
2 πορτοκάλια (χυμό)
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη ή 2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ worcestershire sauce ή σόγια σος
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκόρδο ψιλοκομμένο
1 knorr λαχανικών
αλάτι, πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, βάλτε ελαιόλαδο και σοτάρεται το κρεμμύδι με το σκόρδο πολύ καλά, (αν χρησιμοποιήστε ζάχαρη) ανακατέψτε την για 2 λεπτά, και προσθέστε το χυμό πορτοκάλι, αφήστε το 2 λεπτά να πάρει μια δυνατή βράσει και βάλτε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το για 8-10 λεπτά, αφήστε το να κρυώσει και έχετε έτοιμη μια νόστιμη σάλτσα, να αλείψετε παϊδάκια, μπριζόλες και ότι κρέας θέλετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...Dianita!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου